Sunday 21 September 2008

Vyletik Tipperary a Cashel

~~Sobota~~

tak  poobede sme sa vybrali na prechadzku do Tipperary
kusok za mestom je narodny park z fajnovym vyhladom na hory Galtymore to sme zistili az potom ze su to najvacsie hory v Irsku 917 m.n.m. no ale pocasie bolo nadmieru vynikajuce tak prechadzka padla vhod ..... kedze sme zaparkovali na hotelovom parkovisku ist na cafficko si priam ziadalo .
No po caficku sme sa rozhodli ,ze ideme pomalicky aj domof bo bolo uz okolo 17 ..... a jak sme sa tak motali cestof s5 kukame tabulka na jazierko .... ta reku ze ideme kuknut ... no ale nebol to dobry napad ,lebo ako sme neskor zistili islo o najvacsie jazero zo sickych 5 co tam boli Lough Muskry co jenie az tak zla tura vyslapat tam ,lenze uz bolo vela hodin aj neboli sme obuty na taku turu ..... tak sme sa z vacsiej polovice vratili ....ale podla mojho predpokladu sme do takej tristvrtiny doslapali.Bolo tam velmo pekne sa chystam nabuduce za by som sa tam vratil a kusok tam polozil ,lebo z naseho mesta to je kusok takych 60 Km.

~~ Nedela~~
Kedze dneska sme aj ja aj Ewicka pracovali sice len poobede ale aj tak .
Takze vraciame sa z prace okolo 17:30 a spasonostna myslienka ideme do Cashel lem tak se prejst lebo je to od nas kusocek. Tak sme aj boli . Na moje prekvapkanie tam na to ze jenedela a bolo uz po 18 hodine bolo dost vela turistov. Pocasie bolo prijemne . Takze prijemne prezity nedelny popracovny podvecer.

no aj vcera aj dnes sme daco pofotili , zatial som zrobeu videjko ked bude casu tak ich rutim aj na weba.


1 comment:

Anonymous said...

Veeeeľmi pekný výlet. Eva vyzera super s tymi vlasmi.
Sestra